Despre EasyPay System

EasyPay System – 12 ani de inovatie

EasyPay System, companie infiintata in anul 2010, cu un start up de exceptie in domeniul terminalelor, a dezvoltat incepand din momentul infiintarii o intreaga retea de terminale de plata de tip self service, urmata de campanii de educare a clientilor in privinta utilizarii acestora, dar si campanii de marketing ce ajuta la o imagine strategic pozitionata in aceasta piata in continua ascensiune.

Mandria succesului obtinut in urma implementarii primului terminal de plata in Romania, in rolul de agent, ne-a determinat sa ne asumam si calitatea de producator, prin crearea primului terminal de plata si respectand totodata toate standardele europene de calitate, oferind clientilor un business „la cheie” prin cel mai bun raport dintre calitate si pret si 13 solutii dezvoltate si implementate in piata din Europa.

SERVICII COMPLETE

Proiect

Ai o idee? EasyPay System o pune in practica.Testeaza creativitatea echipei noastre de profesionisti care asteapta cu nerabdare sa deseneze proiectele tale.

Productie

Ce asternem pe hartie, realizam in productie! Dam viata proiectului tau cu ajutorul tehnicienilor din departamentului de productie.

Service si mentenanta

Avem grija ca dupa implementare, produsele noastre sa functioneze la cote maxime. Echipa de la suport raspunde si solutioneaza prompt fiecare cerere in decurs de 12-24 h.

Terminale EasyPay System

Easy 1

TERMINAL DE PLATA

Vizualizeaza produsul

Easy Info Kiosk 2

TERMINAL INFO TOUCH

Vizualizeaza produsul

Easy Transfer

TERMINAL DEPUNERE SI TRANSFER DE BANI

Vizualizeaza produsul

Easy Horeca

TERMINAL HORECA

Vizualizeaza produsul

Easy Ticket

TERMINAL TRANSPORT PUBLIC

Vizualizeaza produsul

Monekt

TERMINAL COIN TO CARD

Vizualizeaza produsul

EasyBet 1

TERMINAL BETTING

Vizualizeaza produsul

Easy Info-Point

TERMINAL INFO-POINT

Vizualizeaza produsul

Easy Cash-Out

TERMINAL CASH-OUT

Vizualizeaza produsul

Easy Insurance

TERMINAL ASIGURARE

Vizualizeaza produsul

Easy Crypto

TERMINAL CRYPTO CURRENCY

Vizualizeaza produsul

Easy Media 1

TERMINAL DIGITAL SIGNAGE

Vizualizeaza produsul

Consultanta, service si mentenanta

Echipa de tehnicieni iti sta la dispozitie, suna pentru programare chiar la sediul nostru.

Terminal de plata
VIZIUNE

Bazandu-ne pe viziune si creativitate, am dezvoltat un intreg portofoliu de produse si solutii ce au la baza terminalul de tip self service care deserveste in diverse domenii precum horeca, crypo valuta, schimb valutar, institutiilor publice si private, institutiilor bancare, salilor de pariuri sportive si transportului public.

VALORI

Proiectele dumnevoastra vor fi tratate intotdeauna cu profesionalism, seriozitate si cu o atitudine responsabila. Eficienta este cuvantul care descrie echipa EasyPay System, dovada fiind recomandarile partenerilor nostri. Clientii nostri beneficiaza de sprijinul nostru garantat, fiindca suntem interesati ca produsele noastre sa functioneze pe termen lung.

Datorita faptului ca intotdeauna important este raportul pret-calitate, EasyPay System pune accent atat pe timpul de executie al unui proiect, dar si pe design si exclusivitate, reusind astfel sa executam fiecare proiect intr-un timp scurt si oferind clientilor posibilitatea de a-si personaliza terminalul.

Moto-ul nostru: clientul se intoarce intotdeauna pentru o noua comanda, niciodata pentru o problema!

Parteneri si publicitate

Terminal de plata partener mega image

Parteneri Mega Image

Colaborarea fructuoasa de peste 6 ani cu reteaua de magazine Mega Image este amprenta noastra de succes pe piata din Romania si ne recomanda cu incredere noilor colaboratori.

Retelele de retail sunt tranzitate zilnic de sute de clienti care apeleaza cu incredere in acelasi timp la terminalele de plata, care sunt vedetele magazinelor.

Impartim popularitatea cu tine, oferindu-ti al doilea monitor pentru rularea spoturilor publicitarea sau de ce nu, hai sa imbracam terminalele de plata chiar in brandul tau.

publicitate easypay