Cu Florentina Ispas despre soluțiile EasyPay

Cu Florentina Ispas despre soluțiile EasyPay

Florentina Ispas – Director Comercial al grupului EasyPay:
“Poziția noastră este de lider!”

EasyPay este deja un renume în România, însă să nu creăm confuzii, doresc să lămuresc activitățile pe care le facem la nivel de grup și pe fiecare dintre cele 4 societăți pe care le deținem!

Pe societatea mama, EasyPay System, prima înființată, cu un istoric de 12 ani, investim continuu în rețeaua de terminale de plată cu care am și debutat ca și activitate, în prezent echipa noastră operând 1000 de kiosk-uri implementate în România. Terminalele de plată servesc clienților posibilitatea de a accesa și utiliza peste 180 de servicii pe care le pot achita, terminalele fiind extrem de ușor de utilizat de către orice categorie de vârstă. Amintesc de terminalele de plată aici deoarece acestea și-au găsit un loc bine definit în cazinouri și în agențiile de pariuri sportive, fiind un serviciu extra oferit jucătorilor care le utilizează în special pentru a-și încărca contul Paysavecard, serviciile acționate prin octopay și pentru reîncărcarea cartelelor prepay, dar bineînțeles fără a se limita la acestea. Terminalul îți oferă posibilitatea de a achita taxe și impozite, rate la bănci, licențe de jocuri, conturi de taxi sau delivery, bilete CFR, bilete la concert, etc.

Atrage clienții și crește vânzările locației cu Crypto ATM și Terminal de Plată
Complementar terminalelor de plată, foarte populare au devenit terminalele pentru achiziția și vânzarea de monede virtuale. Acestea fac parte din portofoliul nostru, sunt deja cunoscute și utilizate de către jucători și au devenit un trend sau mai exact un necesar în locațiile de gambling. Pe dezvoltarea rețelei de terminale pentru monede virtuale ne focusăm în prezent, colaborarea cu compania ucraineană QMall fiind un pas strategic în acest sens, scopul comun bineînțeles este acela de a penetra piața din România, aici unde noi avem experiența, însă cu un salt destul de rapid către Europa. La conducerea QMall se află ucraineanul Mykola Udiansky, un prieten vechi al fondatorului EasyPay, Serghei Fraseniuc care conduce în prezent grupul și care este bineînțeles prima persoană de decizie și alături de care alegem direcția business-ului.

EasyPay dezvoltă în prezent rețeaua sa proprie de terminale pentru vânzare și achiziție de monede virtuale colaborând local cu locațiile Game World și Novomatic care se dovedesc a fi un success deopotrivă.

În cadrul expoziției Entertainment Arena Expo 2022, unde suntem prezenți negreșit în fiecare an, am prezentat clienților aceste două produse bineînțeles alături de gama de terminale de pariere, anul acesta fiind prezente în stand șase modele noi, adaptate cerințelor pieței cu monitor de 24”, 27” și 32”. Tot anul acesta am organizat pentru prima dată și o tombolă la standul nostru, tombolă la care au participat vizitatorii și în urma căreia a fost câștigat un terminal de pariere, modelul EasyBet 2.

În cadrul expoziției au fost invitați și reprezentanții Qmall, alături de care am prezentat în premieră soluția Easy QML, terminalul dedicat acestei colaborări cu care pornim dezvoltarea și care este deja extrem de apreciat, multe companii fiind deja interesate să investească în dezvoltarea rețelelor proprii în regiunile acestora. Aceste reacții pozitive ne confirmă faptul că direcția este una corectă și că rezultatele se vor vedea în perioada imediat următoare.

Toate aceste terminale, fie ele de plată, de pariere, monedă virtuală, de informare sau pentru oricare alt domeniu de business pentru care am dezvoltat, sunt produse de către a doua companie a grupului, EasyPay Production. Având fabrică proprie de producție și efectuând partea de asamblare, implementare software și depozitare în România putem ține toate costurile sub control oferind astfel clienților cea mai bună soluție din punct de vede cost, serviciu și calitate urmate de cel mai scurt timp de livrare. Personalizarea produselor din punct de vedere tehnic și design este un punct forte pe care clienții îl caută atunci când își aleg furnizorul și pe care noi îl îndeplinim cu succes. Totodată oferim o serie de avantaje clienților noștri, de la îndrumarea acestora în alegerea produsului corect, check room dedicat pentru implementarea soft-ului și aprobarea comenzii, spațiu de depozitare până la livrarea acesteia, sprijin pe parcursul încărcării și livrării terminalelor și sfaturi pe partea comercială în ceea ce privește vizibilitatea produsului în locație și creșterea vânzărilor pe acesta.

Un alt criteriu pe care reușim să îl îndeplinim este acela de a fi o companie locală, putând astfel să controlăm perioada de garanție, dar mai ales post garanție, servicii de reparație și mentenanță de care se ocupă compania nr. trei a grupului, EasyTechnix. Clienții se simt confortabil și în siguranță cunoscând locația noastră și accesând-o foarte ușor din punct de vedere logistic, timp și costuri.
Pe EasyBet, a patra companie care face parte din grup și totodată cea mai tânără, am decis să susținem companiile mici și medii sau aflate la început de drum și care nu au bugete foarte mari de investiție însă doresc totuși să rămână în business, așadar închiriem echipamentele necesare cu care aceștia deschid și exploatează locații de betting și baruri.

Echipa EasyPay este atent formată, iar în toți cei 12 ani de activitate grupul a avut parte de ascensiune, fiecare decizie fiind temeinic luată în acest sens. Piața din România rămâne principala pentru noi întrucât suntem locali și cunoaștem foarte bine nevoile acesteia și avem capacitatea de a le îndeplini, însă în acest moment ne focusăm pe dezvoltarea Europei și ușor, ușor către alte continente. Un prim pas pe care îl considerăm de bază, este deschiderea unui birou în Europa, iar după ce am verificat mai multe opțiuni am decis faptul că Spania ne avantajează cel mai mult. Deci ne pregătim ca la începutul anului 2023 să deschidem biroul EasyPay Spain.

Totodată consider faptul că este necesară prezența noastră la toate expozițiile de profil, așadar am decis participarea EasyPay la SBC Summit Barcelona unde vom prezența modelele pe care le-am expus și la expoziția locală, urmând ca în 2023 să fim prezenți la ICE London, expoziție la care am participat și în anul 2019 înainte de pandemie. Nu ne rezumăm însă la domeniul de glambling, participăm și la expoziții dedicate Vending, Horeca, Transporturi, etc.

Sub o altă formă suntem prezenți și în zona de sport, susținând în calitate de sponsor Federația Română de Squash, dar și trei echipe de baschet, categoria juniori.

Centralizând toate activitățile de mai sus, practic acoperim toate cerințele pieței din domeniul kiosk-urilor de tip self-service: proiecție, producție și depozitare, rețele proprii de terminale de plată, monedă virtuală și terminale de pariere, service și mentenanță, vânzare, închiriere și business la cheie. Clienților le împărtășim experiența noastră de 12 ani și îi îndrumăm pe tot parcursul procesului de implementare a soluțiilor pe care le oferim, interesul nostru fiind clar acela de a spori succesul acestora.

Dacă ar fi să descriu grupul EasyPay în trei cuvinte, aș zice astfel: preț – calitate – experiență.
M-am alăturat EasyPay în 2016, atunci când compania mama era stabilă, însă dezvoltarea era o prioritate, așadar un prim pas esențial a fost acela de a dezvolta mai întâi gama de produse cu care în mod evident am putut să accesez mai multe domenii. Am evoluat cu pași mici și corecți, am testat înainte de a propune, iar serviciile pe care le oferim astăzi sunt net superioare celor de la debut. Imaginea noastră este una fresh, dar în același timp stabilă, solidă și de încredere. Produsele noastre se pretează oricărui domeniu de business de aceea aș vrea să precizez faptul că puteți găsi kiosk-urile EasyPay în bănci, primării, domeniul transporturilor, HoReCa, Săli de fitness, Exchange, Asigurări, etc.

Fiind responsabili de funcționarea produselor noastre, dezvoltarea grupului și divizarea activităților în mai multe companii a venit ca o nevoie evidentă. Totodată, am certificat produsele EasyPay pentru a le aduce la standardele Europene prin Certificat CE și Certificare ISO. De-a lungul timpului am fost premiați, la categoria produs fiind pentru trei ani consecutivi “Terminalul de Pariuri Sportive al anului” în 2019, 2020 și 2021, iar la nivel de companie EasyPay System a fost cea mai bine cotată ca Firma de Aur 2022. Aceste recunoștințe le considerăm plus valoare imaginii noastre!

 

Sursa: https://www.casino-magazine.ro/cu-florentina-ispas-despre-solutiile-easypay.html

Share This Post

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca