Terminalul de tip self-service pentru efectuarea platilor a devenit un instrument de plata de nelipsit din locatiile dumneavoastra. Fie ca este vorba de facturile lunare, de reincarcarea cartelelor prepay de la toate companiile de telefonie mobile, de achizitia unui bilet la concert sau de tren, de alimentare a Paysafe card-ului sau de transmiterea unui buchet de flori persoanei dragi, fiecare plata dureaza pana la 30 de secunde, ofera siguranta si aplica nevoia clientului de a se intoarce de fiecare data in locatia dvs. pentru a beneficia de acest serviciu.

1. Eficiență sporită

Terminalele de plată ajuta companiile de toate dimensiunile să devină mai productive prin eficientizarea procesului de plată. Acestea pot ajuta la accelerarea tranzacțiilor și la reducerea timpilor de așteptare, eliminând cerințele pentru procesarea manuală a plăților.

2. Securitate sporită

Terminalele de plată adăuga un alt grad de protecție pentru plățile efectuate de clienții dumneavoastră. Ele pot reduce probabilitatea compromiterii sau furtului datelor, reducând la minimum cerințele pentru prelucrarea umană.

3. Frauda redusă

Acest aspect important poate fi diminuat prin utilizarea terminalelor de plată, deoarece este nevoie de mai puțină procesare manuală, iar terminalele pot fi configurate pentru a urmări activități „neobisnuite”.

4. Costuri reduse

Terminalele de plată vă ajuta să reduceți costurile de personal și alte costuri generale.

5. Easy-2-use

Terminalele de plată sunt special realizate pentru a fi intuitive și ușor de utilizat, astfel încât clienții să își poată finaliza rapid și ușor plățile.

6. Plati Contactless 

Terminalele de plată pot fi configurate să accepte plăți contactless, cum ar fi cele efectuate cu un smartphone sau un card care are capacitate NFC.

7. Confort sporit

Terminalele de plată cu autoservire pot oferi o alternativă mai practică într-un mod mai convenabil. Rapid, simplu, inteligent!

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca