Easy Outdoor transformă experiența soluțiilor de exterior cu designul său robust și versatil. Acest terminal inovator este creat pentru a rezista condițiilor meteo extreme în orice anotimp, fiind partenerul ideal pentru gestionarea plăților în parcuri de parcare și într-o varietate de alte domenii de activitate.

Cu o construcție durabilă și o tehnologie de vârf, Easy Outdoor îmbină fiabilitatea și eficiența într-un singur dispozitiv, asigurându-se că afacerea dumneavoastră funcționează fără probleme, indiferent de vreme sau locație. Descoperiți avantajele unui terminal de exterior conceput pentru a face față provocărilor mediului înconjurător, alegând Easy Outdoor pentru soluțiile dvs. exterioare.

  • usor de utilizat, interfata prietenoasa
  • 1 monitor
  • scanner
  • imprimanta chitanta
  • acceptor de bancnote

1. Rezistență în orice condiții meteo
Easy Outdoor este special conceput pentru a rezista condițiilor meteo extreme, asigurând funcționarea optimă în orice anotimp și vreme, ceea ce vă permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii.

2. Flexibilitate și versatilitate
Terminalul Easy Outdoor este ideal pentru o gamă largă de aplicații în exterior, de la plata parcarilor la gestionarea accesului în diverse domenii de activitate, adaptându-se cu ușurință la cerințele dvs.

3. Siguranță îmbunătățită
Easy Outdoor oferă securitate sporită pentru plățile efectuate de clienții dumneavoastră, reducând riscul de fraudă și protejând datele confidențiale în toate tranzacțiile.

4. Reducerea costurilor operaționale
Terminalul Easy Outdoor vă ajută să reduceți costurile de personal și întreținere, oferind o soluție eficientă și fiabilă pentru gestionarea plăților în exterior.

5. Ușurință în utilizare
Easy Outdoor este conceput pentru a fi intuitiv și ușor de utilizat, permitând clienților să efectueze rapid și fără probleme tranzacțiile dorite.

6. Suport pentru plăți contactless
Terminalul Easy Outdoor acceptă plăți contactless, inclusiv cele efectuate cu un smartphone sau un card cu tehnologie NFC, facilitând o experiență rapidă și sigură pentru clienți.

7. Confort sporit pentru clienți
Cu soluția de autoservire Easy Outdoor, clienții beneficiază de o alternativă practică și convenabilă pentru efectuarea plăților în exterior, într-un mod rapid, simplu și eficient.

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca