Bun venit în viitorul pariurilor sportive

Terminalele noastre de pariuri sportive sunt mai mult decât tehnologia de ultimă oră de care aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastra.

Terminalele de pariuri sportive EasyPay sunt special concepute pentru o nouă generație de pariori care solicită ușurință și simplitate în experiența lor de pariere. Terminalele noastre combină cele mai populare funcții într-un singur terminal, făcându-l pe deplin funcțional pentru orice locatie de pariuri sportive.

Designul terminalelor este unul futurist, user-friendly, ușor de întreținut si in combinatie cu materiale de înaltă calitate ofera pariorilor experienta de care au nevoie.

Plasarea unui terminal de pariuri sportive în sala de jocuri oferă clienților tăi o modalitate directă si simpla de a paria.  Aceste solutii oferă clienților intimitatea de a paria și de a imprima biletul fără intervenția unui angajat al sălii.

Easy Pay System, cunoscuta companie producătoare de terminale, a fost votată de către cititori, la ediția a 13a a Galei Premiilor Casino Life & Business Magazine, drept câștigătoarea premiului pentru Cel Mai Bun Terminal de Pariuri Sportive al Anului 2019,  2020, 2021 si 2022.

Easy Pay System, companie înființată în anul 2010, cu un start up de excepție în domeniul terminalelor, a dezvoltat începând din momentul înființării o întreagă rețea de terminale de plată de tip self service, urmată de campanii de educare a clienților în privința utilizării acestora, dar și campanii de marketing ce ajută la o imagine strategic poziționată în această piață în continuă ascensiune.

1. Experienta unica

Ofera o experienta de pariere rapida si convenabila: terminalul de pariuri sportive self-service ofera oportunitatea de a paria rapid fara a fi nevoie sa astepti sau sa discuti cu vreun casier.

2. Costuri reduse

Aceste terminale sunt mult mai ieftine si mai putin costisitoare decat alte optiuni, oferind astfel economii semnificative.

3. Alternative mai bune

Aceste terminale ofera o varietate mai mare de optiuni decat alte optiuni de pariere, oferind astfel mai multe posibilitati.

4. Verificare rapida

Terminalul de pariuri sportive self-service iti permite sa verifici rapid rezultatele pariurilor si sa iti vezi castigurile instantaneu.

5. Pariuri sigure

Terminalele din seria Easy Bet sunt programate sa fie mai sigure decat alte optiuni, oferind astfel un mediu de pariere mai sigur.

6. Procesare rapida

Sunt foarte rapide in procesarea pariurilor, oferind astfel rezultate instantaneu.

7. Analize detaliate

Terminalul de pariuri sportive self-service permite pariorilor sa faca analize detaliate asupra pariurilor si sa faca schimbari la nevoie.

8. Easy-2-use

Terminalele de betting sunt de obicei foarte usor de folosit, chiar si pentru cei mai putin experienti pariori.

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca