Terminalele Cash IN-OUT facilitează și securizează clienții să își gestioneze criptomonedele. Fie ca vorbim de Bitcoin sau alte altcoin-uri terminalele Easy Crypto dispun de o interfață modernă, ușor de utilizat, care face transferul de fonduri și efectuarea de depozite in crypto sa fie rapide si usoare.

În plus, folosesc tehnologie avansată de criptare pentru a proteja datele și tranzacțiile clienților împotriva accesului neautorizat. Totodata, acestea sunt concepute pentru a oferi clienților acces rapid la fondurile lor, eliminând nevoia de a folosi un exchange clasic.

Cu toate aceste caracteristici, terminalele crypto oferă clienților o modalitate sigură și convenabilă de a-și gestiona finanțele.

Foloseste in siguranta terminalul pentru cryptomonede, fie ca vorbim de Bitcoin sau oricare altcoin. In doar cativa pasi ai obtinut numerarul de care ai nevoie, fara a astepta la ghiseu!
Achizitioneaza sau vinde crypto valuta prin intermediul terminalului intr-un mod discret si intim, un domeniu cu un debut timid, aflat in plina dezvoltare si ascensiune.

1. Confort sporit pentru clienți

Terminalele Crypto permit clienților să-și acceseze fondurile rapid și convenabil, facand posibila orice tranzactie 24/7.  Acest lucru elimină necesitatea de a folosi un exchange clasic de criptomonede.

2. Securitate sporită

Terminalele Crypto folosesc tehnologie avansată de criptare pentru a proteja datele și tranzacțiile clienților. Acest lucru ajută la reducerea riscului de fraudă și de încălcare a drepturilor cu privire la datele cu caracter personal.

3. Eficiență crescută

Terminalele Crypto sunt mai rapide și mai eficiente decât metodele bancare tradiționale. Acest lucru permite clienților să își acceseze rapid fondurile sau să depună bani fără a aștepta aprobarea unui reprezentant al băncii.

4. Experiență îmbunătățită a clienților

Terminalele Crypto fac ca operațiunile de exchange sa fie mai ușoare și mai plăcute pentru clienți. Acest lucru ajută la creșterea satisfacției și loialității clienților, ceea ce duce la reținerea clienților și la vânzări mai mari.

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca