Terminal Easy Crypto 1

Schimbați în orice cryptomoneda ușor și în siguranță.

 

Easy Crypto 1, veteran al terminalelor self-service de criptomonede isi face simtita prezenta oriunde prin formele lui robuste si design-ul inovator. Terminalul dispune de un ecran tactil intuitiv, ce usureaza utilizatorilor procesul de transfer si depunere. De asemenea, dispune de multiple optiuni de plata pentru a se asigura ca fiecare client isi poate alege cea mai convenabila si sigura metoda pentru el. 

  • usor de utilizat, interfata prietenoasa
  • 1 monitor
  • scanner act de identitate
  • imprimanta chitanta
  • acceptor de bancnote

1. Confort sporit pentru clienți

Terminalele Crypto permit clienților să-și acceseze fondurile rapid și convenabil, facand posibila orice tranzactie 24/7.  Acest lucru elimină necesitatea de a folosi un exchange clasic de criptomonede.

2. Securitate sporită

Terminalele Crypto folosesc tehnologie avansată de criptare pentru a proteja datele și tranzacțiile clienților. Acest lucru ajută la reducerea riscului de fraudă și de încălcare a drepturilor cu privire la datele cu caracter personal.

3. Eficiență crescută

Terminalele Crypto sunt mai rapide și mai eficiente decât metodele bancare tradiționale. Acest lucru permite clienților să își acceseze rapid fondurile sau să depună bani fără a aștepta aprobarea unui reprezentant al băncii.

4. Experiență îmbunătățită a clienților

Terminalele Crypto fac ca operațiunile de exchange sa fie mai ușoare și mai plăcute pentru clienți. Acest lucru ajută la creșterea satisfacției și loialității clienților, ceea ce duce la reținerea clienților și la vânzări mai mari.

Design Inovator

Terminalele Crypto sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat in conditii foarte sigure. Acestea au o interfață modernă, intuitivă, cu o gamă largă de funcții care fac transferul de fonduri și efectuarea depozitelor mult mai usor de realizat.

Terminalele utilizează, de asemenea, tehnologie de criptare de ultimă generație pentru a se asigura că datele și tranzacțiile clienților sunt sigure și securizate.

Securitate sporită

Acestea sunt proiectate pentru a fi impenetrabile și rezistente la accesul neautorizat, asigurând că fondurile clienților rămân în siguranță.

Cu toate aceste caracteristici, terminalele crypto oferă clienților o modalitate convenabilă, sigură și eficientă de a transfera și depune fonduri.

Usor de utilizat

Easy Crypto 1 vine cu un design robust, intuitiv și ușor de utilizat, bazat pe experiența utilizatorului, interacțiunea utilizatorului și pe cercetările de piață pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului.

Easy 1

Payment Terminals

Easy Media 2

Info Kiosk Terminals

Easy Bet 7

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy Monekt

Monekt Terminals

Easy Ticket

Easy Ticket Terminals

Easy Horeca

Horeca Terminals

Easy 1

Terminale de plata

Easy Media 2

Terminale Info Kiosk

Easy Bet 7

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy Monekt

Terminale Monekt

Easy Ticket

Terminale Easy Ticket

Easy Horeca

Terminale Horeca