Terminal de plata – Easy Desk 2

Terminalul de tip self-service pentru efectuarea platilor a devenit un instrument de plata indispensabil pentru orice locatie. Acesta ofera clientilor posibilitatea de a efectua plati cu usurinta, rapid si in deplina siguranta. Platile se pot face pentru facturile lunare, reincarcarea cartelelor prepay de la toate companiile de telefonie mobila, achizitia unui bilet la un concert sau de tren, alimentarea Paysafe card-ului sau transmiterea unui buchet de flori persoanei dragi. Cu terminalul de tip self-service pentru efectuarea platilor, fiecare plata se poate face in mai putin de 30 de secunde. Acest lucru ofera clientilor siguranta si confortul de a se intoarce de fiecare data in locatia dvs. pentru a beneficia de acest serviciu.

Terminalul de tip self-service pentru efectuarea platilor este usor de folosit si poate fi setat pentru a accepta plati contactless, cum ar fi cele facute cu un dispozitiv mobil sau o cartela NFC. Acest lucru permite clientilor sa efectueze plati rapide si fara probleme.

  • Inaltime: 40 cm
  • Lungime: 65 cm
  • Adancime: 40 cm
  • Greutate: 25 kg
  • usor de utilizat, interfata prietenoasa
  • 1 monitor
  • scanner
  • imprimanta chitanta
  • acceptor de bancnote

1. Eficiență sporită

Terminalele de plată ajuta companiile de toate dimensiunile să devină mai productive prin eficientizarea procesului de plată. Acestea pot ajuta la accelerarea tranzacțiilor și la reducerea timpilor de așteptare, eliminând cerințele pentru procesarea manuală a plăților.

2. Securitate sporită

Terminalele de plată adăuga un alt grad de protecție pentru plățile efectuate de clienții dumneavoastră. Ele pot reduce probabilitatea compromiterii sau furtului datelor, reducând la minimum cerințele pentru prelucrarea umană.

3. Frauda redusă

Acest aspect important poate fi diminuat prin utilizarea terminalelor de plată, deoarece este nevoie de mai puțină procesare manuală, iar terminalele pot fi configurate pentru a urmări activități „neobisnuite”.

4. Costuri reduse

Terminalele de plată vă ajuta să reduceți costurile de personal și alte costuri generale.

5. Easy-2-use

Terminalele de plată sunt special realizate pentru a fi intuitive și ușor de utilizat, astfel încât clienții să își poată finaliza rapid și ușor plățile.

6. Plati Contactless 

Terminalele de plată pot fi configurate să accepte plăți contactless, cum ar fi cele efectuate cu un smartphone sau un card care are capacitate NFC.

7. Confort sporit

Terminalele de plată cu autoservire pot oferi o alternativă mai practică într-un mod mai convenabil. Rapid, simplu, inteligent!

Easy-Desktop-2_5

Design Inovator

Design-ul futurist al acestor terminale oferă un aspect modern și profesionist oricărei încăperi. Acestea sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat în condiții foarte sigure, cu o interfață modernă și intuitivă și o gama largă de funcții care fac plata facturilor sau alimentarea prepay mult mai ușor de realizat. 

Proiectat de specialisti in domeniu

Terminalele de plata au la baza tehnologii de ultima generație pentru a se asigura că datele și tranzacțiile clienților sunt sigure și securizate.

Easy-Desktop-2_left
Easy-Desktop-2_4

Usor de utilizat

Elibereza-ți clienții de momentele în care își așteaptă rândul la casierie și oferă-le acestora posibilitatea de a efectua comenzi și plăti rapid, prin intermediul terminalelor de plata

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca