EASYPAY REVOLUTIONEAZÃ PIATA TERMINALELOR SELF SERVICE DIN ROMÂNIA

Grupul de companii EasyPay, aflat sub conducerea lui Serghei Fraseniuc, cetățean român de origine ucraineană, face revoluție pe piața terminalelor de tip self-service de peste 12 ani.

Grupul EasyPay este format din 3 companii deja bine cunoscute, atât pe piața locală, cât și în Europa și Africa, în calitate de furnizor de soluții de tip self-service.

Compania principală EasyPay System deține în retail 1000 de terminale de plată a peste 260 de servicii, utilizate zilnic de către mii de cetățeni pentru a-și achita taxele și impozitele, taxele pentru pașaport, facturile lunare, întreținerea, reîncărcarea cartelelor prepay, a pay-safe-cardului și multe altele. De asemenea, agenții fast-food delivery, dar și cei aferenți companiilor de transport în regim de taxi își încarcă conturile la terminalele EasyPay de plată. Fiind o rețea extrem de extinsă, terminalele de plată sunt prezente în toate rețelele de super și mini marketuri, stradale, în parcări, dar și la nivel European. Totodată, ele sunt disponibile 24/7 și nu au nevoie de asistență pentru a fi utilizate.

EasyPay Production a fost înființată ca un suport pentru compania mamă, pentru a produce kiosk-urile, iar la scurt timp de la înființare a devenit furnizorul principal pentru întreaga piață. A dezvoltat un vast portofoliu de kiosk-uri și soluții, iar astăzi generează vânzări de 4 000 kiosk-uri anual. Compania produce terminale de plată, dar și terminale pentru domenii precum HoReCa, Parking, Public Transport, Crypto, Insurance, Betting, Credits, etc.

Toate terminalele comercializate de către EasyPay beneficiază de Certificat CE, Certificare ISO 9001:2015 și toate standardele Europene de calitate.

Produsele companiei sunt prezente în principal pe piața locală, însă au depășit și granița. Astfel, clienții aleg EasyPay atât pentru calitatea produselor oferite într-o balanță perfectă cu prețul acestora, dar și pentru serviciile de care aceștia beneficiază:

 • Depozitare în 1000 mp;
 • Check room pentru implementarea soft-ului și last check înainte de livrare;
 • Suport pentru livrarea produselor direct în locația finală;
 • Suport tehnic.

„Având fabrică proprie de producție, oferim clienților noștri marele avantaj de a-și personaliza produsele atât din punct de vedere al design-ului, cât si al configurației tehnice. De asemenea, pentru proiecte specifice, clienții pot alege un design exclusiv asociat brand-ului lor”.

La nivel de grup, prin parteneriate strategice, au fost implementate o serie de soluții de tip self-service care ușurează activitățile companiilor precum:

 • Easy Coin to Card – terminal asociat unui magazin care primește, numără și sortează monedele pe care le transformă în voucher ce poate fi utilizat pentru plata produselor achiziționate;
 • Easy HoReCa – terminal utilizat pentru a comanda produse de tip alimentar, cu plata prin POS sau numerar, fără a intra în contact cu personalul restaurantului, fie clasic sau de tip fast food;
 • Easy Crypto – terminal dezvoltat pentru achiziția și vânzarea de crypto monede, la dispoziția utilizatorilor 24/7, foarte des asociat și locațiilor de jocuri de noroc;
 • Easy Transport – terminal implementat în stații pentru achiziția de bilete sau abonamente pentru transport public;
 • Easy Parking – terminal pentru plata parcării publice sau private;
 • Easy Fitness – terminal pentru achiziția de abonamente și pentru accesul în sălile sportive;
 • Easy Info Kiosk – destinat tuturor tipurilor de locații, atât publice, cât și private, fie pentru informarea clienților, îndrumarea acestora, rând electronic sau mapă interactivă.

Așa cum era de așteptat, pentru suportul terminalelor implementate în piață, atât pentru rețelele proprii, cât si pentru cele ale clienților, a treia societate din grup, Easy Technix, susține perioada de garanție și post garanție cu servicii de mentenanță și reparații efectuate intern, dar si integrarea soft-ului la cererea clienților.

„Anual participăm la o serie de expoziții de profil precum ICE London și Entertainment Arena Expo București, dedicate industriei de Betting, Vending Expo București și Traffic Expo București, prin care ne confirmăm poziția de furnizor principal și planurile de dezvoltare pentru viitor, în special pentru piața din Europa, deja abordată prin prisma terminalelor de plată și a terminalelor de pariuri sportive, piață pentru care dezvoltăm produse speciale, specifice cerințelor locale”.

Pentru mai multe informații despre produsele EasyPay, accesați EasyPaySystem.ro sau scrieți la adresa de e-mail suport@easypaysystem.ro

Sursa:  https://easyengineering.ro/easypay-revolutioneaza-piata-terminalelor-self-service-din-romania/

Share This Post

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca