EasyPay System – va fi o expoziție de succes!

EasyPay System – va fi o expoziție de succes!

Grupul EasyPay format din 4 companii deja bine cunoscute, atât pe piața locală, cât și în Europa și Africa în calitate de furnizor de soluții de tip self-service, cu o experiență de peste 12 ani care a reușit să obțină o ascensiune constantă, la cârma acestora aflându-se Dl. Fraseniuc Serghei și o echipă bine închegată cu scopuri comune.

Serghei Fraseniuc despre compania mama, EasyPay System:
Am înființat-o în aprilie 2010 când am pornit la drum cu primul terminal de plată implementat pe piața din România în calitate de agent, iar în prezent gestionăm o rețea de peste 1000 de terminale de plată cu peste 180 de servicii integrate, printre care: PaySafeCard și servicii aferente OctoPay bine cunoscute în piața de gambling, reîncărcare cartele Prepay, taxe și impozite, bilete CFR sau la evenimente, gestionare conturi de taxi și delivery, licențe jocuri, etc. Terminalele de plată sunt astăzi prezente în toate rețelele de super și mini marketuri, stradale, în parcări și chiar în zonele de gambling.

În ceea ce privește producția de kiosk-uri de tip self-service, acestea se desfășoară prin EasyPay Production care generează vânzări de 4.000 kiosk-uri anual, principalele produse fiind terminalele de plată și terminalele de pariuri sportive, iar în plan secundar am dezvoltat și implementat soluții pentru domenii precum: HoReCa, Parking, Public Transport, Crypto, Insurance și multe altele.
Toate terminalele comercializate de către EasyPay beneficiază de Certificat CE, Certificare ISO 9001:2015 și toate standardele Europene de calitate.

Produsele noastre sunt prezente pe piața locală, însă au depășit și granița, clienții alegându-ne atât pentru calitatea produselor oferite într-o balanță perfectă cu prețul acestora, dar mai ales pentru serviciile de care aceștia beneficiază:
– Depozitare în 1000 mp
– Check room pentru implementarea soft-ului și last check înainte de împachetarea kiosk-urilor
– Suport pentru livrarea produselor direct în locația finală
– Suport tehnic

Gama EasyBet, fiind și cea mai populară din portofoliu cu marele avantaj oferit clienților de a-și personaliza produsele atât din punct de vedere al design-ului, cât și al configurației tehnice. De asemenea, pentru proiecte specifice, clienții pot alege un design exclusiv asociat brand-ului lor.

La nivel de grup, prin parteneriate strategice, au fost implementate o serie de soluții de tip self-service care ușurează activitățile companiilor precum:
Easy Coin to Card – terminal asociat unui magazin care primește, numără și sortează monedele pe care le transformă în voucher ce poate fi utilizat pentru plata produselor achiziționate.
Easy HoReCa – terminal utilizat pentru a comanda produse de tip alimentar, cu plata prin POS sau numerar fără a intra în contact cu personalul restaurantului, fie clasic sau de tip fast food.
Easy Crypto – terminal dezvoltat pentru achiziția și vânzarea de crypto monede, la dispoziția utilizatorilor 24/7, foarte des asociat și locațiilor de jocuri de noroc.
Easy Transport – terminal implementat în stații pentru achiziția de bilete sau abonamente pentru transport public.
Easy Parking – terminal pentru plata parcării publice sau private.
Easy Fitness – terminal pentru achiziția de abonamente și pentru accesul în sălile sportive.
Easy Info Kiosk – destinat tuturor tipurilor de locații atât publice, cât și private, fie pentru informarea clienților, îndrumarea acestora, rând electronic sau mapa interactive.

Așa cum era de așteptat, pentru suportul terminalelor implementate în piață, atât pentru rețelele proprii, cât și pentru cele ale clienților, Easy Technix susține perioada de garanție și post garanție cu servicii de mentenanță și reparații efectuate intern, dar și integrarea soft-ului la cererea clienților.

La EArena 2022, EasyPay va întâmpina clienții cu o gamă fresh, unde vor fi expuse principalele produse din portofoliu pe care clienții le pot testa, pe o parte din acestea rulând soft-ul propriu asociat celei de a patra companie din grup, EasyBet – companie de pariuri sportive alăturată grupului în urmă cu doi ani, aflată în plină dezvolare, în prezent gestionând o rețea de 350 de locații, care închiriază companiilor de betting terminale și echipamente.

Prezența la EArena și la celelalte expoziții de profil, dar și pregătirea intensă pentru ICE 2023 confirmă poziția ca furnizor principal și planurile de dezvoltare pentru viitor, în special pentru piața din Europa, deja abordată atât prin prisma terminalelor de plată, cât și a terminalelor de pariuri sportive, piață pentru care dezvoltăm produse speciale, specifice cerințelor locale.

Sursa: https://www.casino-magazine.ro/easypay-system-va-fi-o-expozitie-de-succes.html

Share This Post

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca