EasyPay – Kiosk Solutions noutăți prezentate în exclusivitate la Entertainment Arena Expo!

EasyPay – Kiosk Solutions noutăți prezentate în exclusivitate la Entertainment Arena Expo!

Despre grupul românesc EasyPay știm deja că este multi prezent pe piața românească unde s-a afirmat ca leader în ceea ce privește producția, vânzarea și implementarea de kiosk-uri self-service și este imposibil să nu le recunoști produsele pe care le vezi în din ce în ce mai multe industrii precum Retail, zona de Horeca, Parcări, Bănci, Sălile de Fitness, Auto, industria Medicală, Crypto și mai ales în zona de gambling acolo unde Terminalele de Pariuri Sportive și-au făcut loc în peste 90% dintre agențiile de pariuri sportive.

Având calitatea de producător de terminale self-service, produsele sunt customizabile 100% în ceea ce privește atât design-ul cât și descrierea tehnică, toate produsele fiind înregistrate dar și Certificate ISO 9001:2015 și CE. Totodată, pentru proiectele specifice, clienții beneficiază de exclusivitate asupra unui produs care poate fi creat conform brandului acestuia.

Calitatea, excelența si proptitudinea sunt criteriile de bază pentru care cliețtii ne aleg, dar mai ales și pentru avantajele pe care i le oferim în calitate de furnizor local:
– timp de livrare foarte scurt
– customizare 100%
– calitate maximă și preț extrem de avantajos
– acces pe toată durata producției la statusul real al acesteia
– cameră dedicată implementării software-ului și a testării produselor
– depozitare în 2000 sqm
– serviciu de transport și manipulare
– garanție și extra garanție
– servicii de service și mentenanță

Dovada faptului că ne sunt utilizate și apreciate produsele, constă și în faptul că acestea au fost votate de către clienți pentru 4 ani consecutiv ca fiind cele mai bune terminale ale anilor 2019, 2020, 2021 și 2022, compania fiind în același timp votată Gold Company 2022.

EasyPay – Kiosk Solutions noutăți prezentate în exclusivitate la Entertainment Arena Expo!

Cu o prezență constantă la toate expozițiile de profil, pregătim noutăți pentru fiecare dintre acestea. La Entertainment Arena Expo 2023, așteptăm vizitatorii în standul nr. 306 cu o imagine fresh, dar și cu multe surprize. În exclusivitate vom prezenta ultima creație, un terminal de pariuri sportive premium, unic în piață, cu un monitor dublu față de ceea ce există în acest moment, cu o dimensiune de 43” curbat cu LED RGB. Acesta este dedicat sălilor exclusiviste, iar clienții vor avea parte de cea mai extravagantă experiență de pariere de până acum, una cu adevărat premium.

Iar pentru ca soluția să fie completă, alături de terminalele de pariuri sportive, oferim alte 4 soluții de care orice locație gambling are nevoie pentru a fi apreciată: Terminal de Plată cu peste 240 de servicii implementate printre care și cele de alimentare a contului de gambling online, Terminal Info Point, Crypto ATM și Cash-Out pentru eliberarea câștigului. Aceste cinci soluții sunt complementare, iar clienții sălilor de pariuri sportive apreciază aceste servicii pe care le pot accesa într-un singur loc.

Sursa: https://www.casino-magazine.ro/easypay-kiosk-solutions-noutati-prezentate-in-exclusivitate-la-entertainment-arena-expo.html

Share This Post

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca