EasyPay – Kiosk Solutions o prezență constantă la EArena expo!

EasyPay – Kiosk Solutions o prezență constantă la EArena expo!

Grupul românesc EasyPay, condus de către Serghei Fraseniuc, cu o experiență de peste 13 ani și o ascensiune excelentă încă de la debut, este deja prezent prin kiosk-urile self-service pe piețele din Europa, America și Africa după ce a reușit să obțină cu succes poziția de leader pe acest segment în piața locală.

Cu cea mai veche experiență din grup, compania mama EasyPay System investește încontinuu în creșterea rețelei proprii de terminale de plată prin intermediul cărora clienții pot accesa practic peste 240 de servicii de plată integrate într-un singur kiosk. Acestea sunt implementate la nivel național, în rețelele marilor retailer, stradale, instituții, parcări și bineînțeles sunt populare și în sălile de joc servindu-și jucătorii cu serviciul de încărcare a contului online.

Investiția nu se oprește la rețeaua mai sus menționată, ci continuă așa cum este firesc cu compania EasyPay Production care generează producția, vânzarea și implementarea de kiosk-uri self-service, customizate din punct de vedere technologic și design, înregistrate și certificate CE și ISO 9001:2015, votate și premiate pentru 4 ani consecutiv ca fiind cele mai bune și apreciate terminale ale anilor 2019, 2020, 2021 și 2022, compania fiind în același timp Gold Company 2022.

Cu Terminale de Plata și Terminale de Pariuri Sportive în plan principal, compania a dezvoltat și a implementat în plan secundar peste 22 de soluții pentru domenii precum Retail, HoReCa, Parking, Public Transport, Crypto, Insurance, Auto, Fitness și multe altele.

Totodată, oferim cele 5 soluții de care orice locație gambling are nevoie pentru a fi completă: Terminal de Pariuri Sportive, Terminal de Plată, Terminal Info Point, Crypto ATM și Cash-Out pentru eliberarea câștigului. Aceste cinci soluții sunt complementare, iar clienții sălilor de pariuri sportive apreciază aceste servicii pe care le pot accesa într-un singur loc.

Clienții EasyPay beneficiază de cel mai bun service și raport dintre preț, calitate și durabilitate, excelența fiind cea mai corectă caracteristică a EasyPay. Totodată, oferim o serie de avantaje de care clienții beneficiază cu recunoștință:
– Customizare și proiectare
– Exclusivitate
– Personalizare
– Depozitare în 2000 mp
– Check room pentru implementarea soft-ului și last check înainte de împachetarea kiosk-urilor
– Suport pentru livrarea produselor direct în locația finală
– Suport tehnic oferit de cea de-a treia companie a grupului, Easy Technix care oferă servicii de mentenanță și reparație, atât în garanție, cât și extra garanție. De asemenea, la cererea clienților putem implementa și soft-ul acestora, pregătind astfel complet terminalele pentru livrare în locația în care acestea vor fi amplasate.

EasyPay – Kiosk Solutions o prezență constantă la EArena expo!


La EArena Expo, ediția 2023, așa cum am obișnuit vizitatorii, vom prezenta produse noi pe care aceștia le pot viziona și testa în standul nr. 306, care va fi și cel mai mare de până acum. Totodată, în exclusivitate vom prezenta un terminal de pariuri premium, unic în piață, cu un monitor dublu față de ceea ce există în acest moment, cu o dimensiune de 43” curbat cu LED RGB. Acesta este dedicat sălilor exclusiviste, iar clienții premium vor avea parte de cea mai extravagantă experiență de pariere de până acum.

Având departament de proiectare și producție, îndeplinim cu succes orice cerere venită din partea clienților noștri, de la proiect, prototip, livrare și implementare până la promovare și notorietate a produsului în piață fiindcă scopul clientului nostru, devine automat scopul companiei noastre.

Așadar compania EasyPay este soluția celor care au înțeles că o soluție românească de proximitate înseamnă de fapt câștig de timp, bani și calitate. Toate într-un singur loc, un furnizor local!

Sursa: https://www.casino-magazine.ro/easypay-kiosk-solutions-o-prezenta-constanta-la-earena-expo.html

Share This Post

Easy-1_1

Payment Terminals

Easy-Media-2

Info Kiosk Terminals

Easy-Bet-7_1

Betting Terminals

Easy Transfer 1

Easy Transfer Terminals

Easy Crypto 2

Cash IN-OUT Terminals

Easy-Monekt_1

Monekt Terminals

Easy-Ticket_1

Easy Ticket Terminals

Easy-Horeca_1

Horeca Terminals

Easy-1_1

Terminale de plata

Easy-Media-2

Terminale Info Kiosk

Easy-Bet-7_1

Terminale pariuri sportive

Easy Transfer 1

Terminale Easy Transfer

Easy Crypto 2

Terminale Cash IN-OUT

Easy-Monekt_1

Terminale Monekt

Easy-Ticket_1

Terminale Easy Ticket

Easy-Horeca_1

Terminale Horeca